Gouden partner 8e editie duurzaam gebouwd congres

Op 16 november vindt in Almere alweer de 8e editie van het Duurzaam Gebouwd congres plaats. Dat het congres dit jaar in de Almere wordt gehouden heeft een reden. De provincie Flevoland innoveert flink op het gebied van duurzame energie, circulariteit en biobased bouwen. Centraal tijdens het congres staat dan ook de vraag: „Hoe wordt je een energieneutrale circulaire provincie zonder afval?“

Als Partner van Duurzaam Gebouwd en als marktleider in duurzame EPDM daksystemen zal CARLISLE® Construction Materials natuurlijk aanwezig zijn. Tevens is CCM Gouden Partner van het congres.

 

DE GROOTSTE AMBITIES VAN FLEVOLAND

De komende jaren wordt de provincie Flevoland een broedplek voor ontwikkelingen, verduurzaming en kennisdeling. De provincie heeft grote ambities op het gebied van circulaire economie en energie-efficiëntie. Ondanks dat de economie van Flevoland relatief gezien erg klein is, zijn er volop kansen aanwezig voor de bouwsector. Om de potentieel te benutten wordt de komende tien jaar stevig geïnvesteerd in de provincie, onder andere in Almere en Lelystad. Zo wil de stad Almere in 2022 zowel energieneutraal als afvalloos zijn: Zero Waste & Zero Energy. Een flinke opgave, waar de expertise van duurzame bouwers absoluut aan kan bijdragen.

Welke kansen liggen er de komende jaren voor het grijpen in de provincie?

  • Duurzame energievoorziening opgenomen in PvE bij aanbesteding van nieuwbouw- en renovatieprojecten
  • Vraag naar zorg- en levensloopbestendige woningen stijgt
  • Meer inzet op duurzame energie, hogere ambitie op het gebeid van duurzame woningbouw
  • De huidige woning voorraad moet worden uitgebreid, kans om hiervan een toekomstbestendige voorraad te maken.

Dagvoorzitter Inge Diepman neemt u mee in een programma vol met interessante sprekers en keynotes.

Klik hier voor een overzicht van het complete programma

Voor wie is het congres bedoeld?

Het congres is bedoeld voor directieleden, managers en senior professionals die actief zijn in de brede bouw- en vastgoedsector of daaraan gelieerd zijn. Een toegangskaart voor het Duurzaam Gebouwd Congres kost € 145,- (excl. BTW). Via ons kunt u een gratis toegangscode ontvangen, zo lang onze voorraad strekt. Neem hiervoor contact op met de afdeling Marketing van CCM-BV.

Bestel hieronder uw toegangskaarten